home

Новости

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери
30.05.2023

ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

Одлуки од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана на ден 30.05.2023 со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, ул.5 бр.41, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved