home

ФРУКТАЛ Мак АД Скопје

Т: +389 2 2785 260
Ф: +389 2 2724 254
E-mail: fructalmak@fructal.com.mk

Новости

 • АПР
  29

  ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на...

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието на акционери ќе се одржи на ден 30.05.2024 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје


 • МАЈ
  30

  ОДЛУКИ ОД СОБРАНИЕ на акционери

  Одлуки од седница на годишно Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана на ден 30.05.2023


 • АПР
  30

  ЈАВЕН ПОВИК за свикување на седница на...

  Се известуваат акционерите на друштвото дека седницата на собранието ќе се одржи на ден 30.05.2023 година со почеток во 11:00 часот, во просториите на Фруктал Мак АД СкопјеAkcija

Akcija2


Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved