home

Кампањи

ТОТАЛНО КУЛ ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА!

Kampanja

По повод Новогодишните и Божиќни празници во сите супермаркети и поголеми маркети низ Републиката во тек е ПРАЗНИЧНАТА АКЦИЈА на QL пијалоците од Фруктал. Вашите омилени вкусови од QL пијалоците (портокал, мултивитамин и шумско овошје) можете да ги набавите по тотално КУЛ празнична цена од само 50 ден.

И не само тоа. QL пијалоците од неодамна добија и НОВ ИЗГЛЕД! Сега се навистина тотално КУЛ!

Навалете и задоволете ја вашата жед и ќе се чувствувате тотално КУЛ!

Среќни празници!

 


Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved