home

Новости

И возилата на Фруктал Мак добија НОВО РУВО!
09.10.2011

И возилата на Фруктал Мак добија НОВО РУВО!

Со цел да постигнеме поголема препознатливост и впечатливост на брендот Фруктал на пазарот во Македонија, како и со цел промоција на новата линија производи QL Ice Tea и редизајнот на QL пијалоците, извршивме освежување на постоечкиот дизајн на корпоративните возила на Фруктал Мак.
 
По овој повод имаше и торта со логото на Фруктал!


Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved