home

Новости

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери
23.05.2014

ЗАПИСНИК ОД СОБРАНИЕ на акционери

Записник од седница на Собрание на акционери на Фруктал Мак АД Скопје одржана 20.05.2014 со почеток во 13 часот, во просториите на Фруктал Мак АД Скопје, со седиште во с. Моране, Скопје.

 

Кликнете овде за да го видите документот

 Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved