home

Продажба и дистрибуција

Испораката на нашите производи во Македонија од Јануари 2009 год. ја вршиме преку овластен дистрибутер со цел постигнување на квалитетен индекс на дистрибуција на продажниот асортиман во сите канали на продажба на пазарот на Република Македонија.

Увозници и дистрибутери за асортиманот на Фруктал Мак

country Македонија

Тотал Плус Логистик дооел
Качанички пат бб
1000 Скопје
Т: ++ 389 2 2656 770

countryСрбија

Nectar d.o.o.
Novosadski put 9
21400 Bačka Palanka
Т: ++381 21 630 24 72

Proizvod Косово

Inter-Oaza
Zona industriale bb
10000 Prishtinа
Т: ++381 38 603 511

countryЦрна Гора

Comp – comerc d.o.o.
Glibavac bb
81400 Nikšić
Т: ++382 40 218 596

country Босна и Херцеговина

Bingo
Rose Hadzi Vuković bb
75000 Tuzla
Т: ++387 35 246 000

Bili Brig
Gojka Šuška br. 9
88340 Grude
Т: ++387 39 661 660

Eurobest
311 Lahke brigade
72240 Kakanj
Т: ++387 32 557 240

Omega
II. Krajiške br. 23
75270 Živinice
Т: ++387 35 772 121Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved