home

100% Овошје

100% Сок од портокал

Proizvod

Портокал си е портокал, 100% сок од портокал е сок со сите почести. Во Фруктал секогаш одиме со вкусовите до крај – така е и со портокалот.

Произведен од концентрат од портокали. Содржина на овошје: 100%. Без додаток на шеќери. Содржи само природни шеќери. Сокот е пастеризиран, без конзерванси.

Пакување: 1 l и 0,25 l

Просечна вредност во 100 мл производ
Енергетска вредност 195 kJ (46 kcal)
Протеини0,7 g
Јаглени хидрати/од кои шеќерии10,0 g / 8,8 g
Масти/од кои заситени масти0,1 g / 0,0 g
Влакна0,30 g
Натриум0,001 g

100% Сок од јаболко

Proizvod

Пробајте го кристално бистриот, 100% освежувачки сок од јаболко кој едноставно лета низ вашето грло и ја згаснува вашата жед оставајќи пријатен вкус подолго време.

Произведен од концентрат од јаболко. Содржина на овошје: 100%. Без додаток на шеќери. Содржи само природни шеќери. Сокот е пастеризиран, без конзерванси.

Пакување: 1 l и 0,25 l

Просечна вредност во 100 мл производ
Енергетска вредност201 kJ (47 kcal)
Протеини0,1 g
Јаглени хидрати/од кои шеќери11,4 g / 9,5 g
Масти/од кои заситени масти0,0 g / 0,0 g
Влакна0,20 g
Натриум0,001 gCopyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved