home

Произведено во Словенија

ФРУКТАЛ АД во соработка со природата веќе со години произведува и успешно продава високо квалитетни производи произведени од овошје и други плодови на природата. Конкурентната предност на компанијата е токму во производство на производи од плодови на природата кои ги содржат сите благодети на природните состојки, без додаток на конзерванси.

Со Pingo, Frutabela и Frutek многу луѓе пораснаа, а за потрошувачите кои сакаат нешто повеќе тука се Premium, Natura и Selection.

Fructal Pingo

Proizvod

Пијалак наменет за деца од 3-10 години, збогатен со витамини, минерали и материи потребни за здрав раст и развој.

Fructal Premium

Proizvod

Сокови и нектари со врвен квалитет направени од најдоброто, посебно избрано oвошје.

Fructal Natura

Proizvod

100 % природни овошни, овошно-зеленчукови и зеленчукови сокови без додаден шеќер, за здравствено освестени корисници. Содржат витамини, антиоксиданти, влакна, минерали, железо, калиум, фосфор и др.

Fructal Selection

Proizvod

100 проценти природен сок, направен од свежо цедено овошје и без додаток на засладувачи и вода, наменет за сите оние кои се свесни за важноста на квалитетните и здрави производи богати со витамини.

Frutabela

Proizvod

Овошно-житни табли од преработено првокласно свежо овошје, житарици и различни преливи, збогатени со функционални додатоци, влакна, минерали и витамини.

Frutek

Proizvod

Кашички и сокчиња приготвени исклучиво од природни состојки без никакви додатоци (арома, вештачки бои и конзерванси).

За повеќе информации околу одделни групи производи од увозниот асортиман на ФРУКТАЛ можете да ги посетите следните веб страни: www.fructal.si и www.frutek.si.
Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved