home

Овошни сирупи

Овошен сируп од портокал

Proizvod

Сок од портокал, нектар од портокал, пијалак од портокал, па дури и сируп од портокал. Во Фруктал портокали може да се пробаат на различни начини, од кои сите се одлични.

Произведен од база од портокал. Состојки: шеќер, вода, база од портокал (7,6%), киселина (лимонска киселина), природна арома на портокал, антиоксиданс (Л-аксорбинска киселина), боја (β-каротен, β-аро-8'-каротенал). Сува материја: мин. 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.

Овошен сируп од лимон

Proizvod

Кога сме жедни, често помислуваме на лимонада. Доколку немате при рака свежи лимони, можете да направите освежувачка лимонада од лимоните на Фруктал сирупот. Разликите веројатно нема да се почувствуваат.

Произведен од база од лимон. Состојки: шеќер, вода, база од лимон (9,5%), киселина (лимонска киселина), природна арома од лимон, антиоксиданс (Л-аксорбинска киселина). Сува материја: мин. 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.

Овошен сируп од јагоди

Proizvod

На прв поглед изгледа дека сирупот од јагода неможе да ја изгаси вашата жед. Но, кога сирупот ќе го измешате со вода, оваа дилема ќе изчезне. Вкус кој ќе ве воодушеви и ќе ви донесе добро расположение.

Состојки: шеќер, сок од јагода од концентрат (43%), киселина (лимонска киселина), сок од бозел од концентрат, арома. Сува материја: минимум 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.

Овошен сируп од јаболка

Proizvod

Сакате Фруктал пијалак направен од јаболка? Сок од јаболко, нектар, пијалак или сируп? Хм, не е лесна одлука, бидејќи сигурно сите ќе ве освежат. Само мал совет - сирупот ќе трае подолго.

Состојки: шеќер, сок од јаболко од концентрат (43%), киселина (лимонска киселина), арома, боја (амонијев сулфитни карамел) Е 150д. Сува материја: мин. 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.

Овошен сируп пинго

Proizvod

Изгледа дека Пинго е со нас откако знаеме за Фруктал. Ниту еден пикник или излет не поминал без сокот Пинго. Сега можете да организирате пикник дома, без оглед на временските услови. Пинго сирупот ќе ви создаде сонце, топка и полет. Портокали и лимони заедно претставуваат здравје и освежување во едно. Кога пиете Пинго, нема да се чувствувате жедни и уморни.

Произведен од бази од лимон и портокал. Состојки: шеќер, вода, база од лимон (5,3%), база од портокал (3,7%), киселина (лимонска киселина), природни ароми од лимон и портокал, антиоксиданс (Л-аксорбинска киселина), боја (β-каротен, β-аро-8'-каротенал). Сува материја: минимум 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.

Овошен сируп од вишна

Proizvod

Во текот на целата година се собираат вишните кои се скриени во овошниот сируп Фруктал. Само прст или два од сирупот кој ќе го прелиете со вода ќе ви овозможи да уживате во вкусен пијалок.

Состојки: шеќер, сок од вишна од концентрат (37%), киселина (лимонска киселина), арома. Сува материја: минимум 65%. Без конзерванси. Препорачуваме разредување на 1 дел сируп со 8 делови вода.
Copyright © FRUCTAL MAK. All rights reserved